MAJTE ENERGIE POD KONTROLOU

Energetický manažment

Všetky údaje z meračov aj tisíce faktúr od rôznych dodávateľov na jednom mieste a ihneď. Nečakáte pol roka na vyúčtovanie, ale okamžite šetríte skutočné náklady na energie už dnes. Zbytočné straty energie jednoducho odhalíte. Náš systém vás automaticky upozorní na prasknuté potrubie aj na to, že niekto zabudol zhasnúť osvetlenie.

 

 

ZELENÉ RIEŠENIE

Fotovoltické riešenie

Kompletné fotovoltické riešenie pre všetky Vaše budovy od návrhu, cez realizáciu až po servis. Všetko spravuje jeden systém, ktorý pracuje s energiou, púšťa ju do siete, alebo do batérií a zároveň všetko ovládate cez softvér energetického manažmentu.

 

BUĎTE VŽDY ONLINE

Optický internet

Pre Vaše kancelárie a zasadacie miestnosti s rýchlym internetom 1 Gbit/s zabezpečí bezproblemovú online prítomnosť zamestnancov a výborné prezentácie pri poradách. 

 

VSTUP POD KONTROLOU

Vstupný systém

Povoľte vstup do budov, alebo na štadióny cez prístupový systém. Pre budovy je riešenie cez snímače a dvere, prípadne turnikety. Štadióny sa riadia systémom cez snímač a turniket, kde snímač vie čítať karty, ale aj QR kódy so systému v rámci Smart platieb, v ktorých si občan zakúpi lístky na atrakcie či podujatia samostatne, alebo v balíčkoch.

 

VŠETKO POD KONTROLOU

Riadiaci softvér

Na informovanosť a komunikáciu s občanmi Vám stačí jeden nástroj. Administrácia obsahuje 27 častí, kde sú definované konkrétne polia pre danú sekciu, ktoré je potrebné vyplniť, vyklikať, alebo pridať prílohu, či iný parameter a dané dáta sa vykreslia v reánom čase v niekoľkých miestach na webovom portáli, v mobilnej aplikácií, city light, elektronickej úradnej tabuli, televízií a podobne. Jednotlivé sekcie mestského úradu a organizácie, ktoré spravujú svoju časť systému vidia len svoje časti, ktoré môžu vytvárať a upravovať. Všetky zmeny sa v systéme logujú a ukladujú. 

 

Moduly sú plne prepojené s našimi Antik systémami, aby občanovi priniesli zaujímavé funkcie a zároveň sú kompatibilné aj s externými informačnými systémami ako Corageo, Lomtec, Invipo, Odkazprestarostu, Softip a Lepšia obec. Tak isto je systém prepojený na UPVS.

 

Váš partner pre inovácie

Kontaktujte nás

Radi sa s Vami porozprávame, poradíme, ukážeme riešenia v praxi a vytvoríme Vám ponuku na mieru.

Tel: +421 553 062 264

E-mail: smart@antik.sk