SMART CITY

Mestské infopanely

Informujte svojich občanov pomocou moderných totemov, či už v interiéri, alebo v exteriéri. Nájdu si tam aktuality, úradnú tabuľu, oznamy, či podujatia v rôznych grafických zobrazeniach podľa toho, čo potrebujete občanom povedať a zobraziť.

 

Najmodernejšia technológia

Ako to funguje?

Vytvorili sme LED panelový systém s nízkymi investíciami a nízkymi prevádzkovými nákladmi. Vďaka inovatívnym technológiam ušetríte značné množstvo investičných peňazí, nehovoriac o dramaticky nižšej spotrebe energie a neuveriteľne tichom chode (nie je potrebný žiadny ventilátor na set-top boxe). Existuje široká škála panelov, ktoré sa líšia veľkosťou a použitím pre vnútorné alebo vysoko kontrastné displeje pre vonkajšie použitie. 

 

Pre lepší život v meste

Pre občana

Občan má informácie mestského úradu, alebo informácie o podujatiach, či rýchlych a dôležitých správach o napríklad zhoršujúcom sa počasí k dispozícií kdekoľvek sa nachádza. 

 

Pre jednoduchšiu prácu

Pre samosprávu

Informujte občana o dôležitých aktualitách modernou technológiou, ktorá nahradí vešanie oznamov, úradnú tabuľu, či lepenie plagátov. 

 

VŠETKO POD KONTROLOU

Riadiaci softvér

Na informovanosť a komunikáciu s občanmi Vám stačí jeden nástroj. Administrácia obsahuje 27 častí, kde sú definované konkrétne polia pre danú sekciu, ktoré je potrebné vyplniť, vyklikať, alebo pridať prílohu, či iný parameter a dané dáta sa vykreslia v reánom čase v niekoľkých miestach na webovom portáli, v mobilnej aplikácií, city light, elektronickej úradnej tabuli, televízií a podobne. Jednotlivé sekcie mestského úradu a organizácie, ktoré spravujú svoju časť systému vidia len svoje časti, ktoré môžu vytvárať a upravovať. Všetky zmeny sa v systéme logujú a ukladujú. 

 

Moduly sú plne prepojené s našimi Antik systémami, aby občanovi priniesli zaujímavé funkcie a zároveň sú kompatibilné aj s externými informačnými systémami ako Corageo, Lomtec, Invipo, Odkazprestarostu, Softip a Lepšia obec. Tak isto je systém prepojený na UPVS.

 

ANTIK SMART CITY - VEREJNÉ INFOPANELY

Produktový rad

Antik SmartCity Digital Signage Standard

Antik SmartCity Digital Signage Lite

Antik SmartCity Digital Signage Profi

Antik SmartCity Led Road Info Panel

Váš partner pre inovácie

Kontaktujte nás

Radi sa s Vami porozprávame, poradíme, ukážeme riešenia v praxi a vytvoríme Vám ponuku na mieru.

Tel: +421 553 062 264

E-mail: smart@antik.sk